Amedspor'da Ersun Yanal dönemi başladı

13-06-2024
Etiketler Ersun Yanal Amedspor
A+ A-

Haber Merkezi - 1’inci Lig'de mücadele edecek Amedspor’la anlaşan teknik direktör Ersun Yanal, özel uçakla Diyarbakır'a geldi.

Amedspor, teknik direktörlük konusunda Ersun Yanal ile anlaştı.

Yanal’ı, Diyarbakır Havalimanı’nda kulüp yöneticileri ile taraftarlar karşıladı.

Taraftarlar, Yanal’ın fotoğrafıyla ‘Hedef Süper Lig’ yazılı pankartlar açtı.

Yanal, kulübün Şehmus Özer Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde, Amedspor'un resmi teknik direktörü oldu.

Amedspor teknik direktör Ersun Yanal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Ersun Yanal, taraftarın “Hoca bir Süper Lig’e çıkar ha!” tezahüratları eşliğinde imzasını attı.

İmza töreninde konuşan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, tarihi bir günün yaşandığını söyledi.

Amedspor’un Türkiye’de önemli bir hikaye olduğuna dikkat çeken Elaldı, “Amedspor Türkiye’de önemli bir hikayedir. Biz de bu hikayenin uzun vadeli olmasını düşündüğümüz için Ersun hocamızı tercih ettik. Çünkü Ersun hoca, ülkemizin futbol hayatında kendine göre bir devrim oluşturmuştur. Bizim için başarı mutlaka ve mutlaka önemlidir. Ama önemli olan bir takımın sürekliliği ve devam edilebilirliğidir. Bizim taraftarımızdan tek isteğimiz; Amedspor’a ve Ersun hocamıza zaman tanımasıdır. Bu zamanı biz en iyi şekilde değerlendirip, uzun olan yolumuzda başarılarla dolu bir sürece girmiş bulunmaktayız. Bu taraftar, Ersun hocamın da dediği gibi; sizler her şeyi hak ediyorsunuz. Biz o emeği görmekten mutluluk duyuyoruz. Biz, elimizden geldiği kadar gece ve gündüzümüzle Süper Lig hedefini gerçekleştirmeye çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

İmza töreni sonrası konuşan Amedspor’un yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal futbolu severek ve inanarak yaşadıklarını söyledi.

'Sahadan zaferlerle ayrılacağız'

Yanal şunları söyledi, “Bugün bizi bir araya getiren en önemli araç futbol. Ama sizi bir araya getiren neden ise futbola olan tutkunuz. Biz futbolu sahanın içinde kalarak, sizlerle birlikte başarıya götürmek için mücadele edeceğiz. Bu kenetlenmeye güçlü bir iradeyle ortaya koyup sahadan zaferlerle ayrılacağız. Türkiye’nin çok önemli bir parçasının süper ligde olması hepimizi mutlu edecektir. Süper ligde olmak hepimizin hakkı. Uzun yıllar bunun hasretini çektiniz. Şimdi bir marka olarak burada bulunmak hepinizin hakkı. Hepimiz buna katkıda bulunmak için ortak değerlerimizi birleştirip o biri temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Amidahaber

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli