Amedspor'da sürpriz ayrılık: Kaptan Gökhan Aslan kadro dışı kaldı

12-12-2023
Etiketler Amedspor Gökhan Alsan Aziz Elaldı
A+ A-

Haberin Merkezi - Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, takım kaptanı Gökhan Alsan’ı süresiz kadro dışı bıraktıklarını açıkladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor’da son birkaç gündür olağanüstü gelişmeler yaşanıyor.

Dün Amedspor Sportif Direktörü Murat Yiğiter istifa ettiğini açıkladı.  Bugün de takım kaptanı Gökhan Alsan tamamen kadro dışı bırakıldı.

Amedspor Klüp Başkanı Aziz Elaldı, Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri'nde basın açıklaması düzenledi.

Aziz Elaldı, takıp kaptanı Gökhan Alsan’ı “disiplinsiz hareketleri” nedeniyle kadro dışı bıraktıklarını açıkladı.

Alsan’ın Diyarbakır’dan ayrıldığını belirten Elaldı, gazetecilerin sorularını tek-tek yanıtladı.

Gazetecilerin “Devre arası transfer yapmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna açıklık getiren Aziz Elaldı, şu yanıtı verdi:

"Transfer konusunda zaten eksikliklerimizi biliyoruz. İki üç tane mevki için görüştüğümüz arkadaşlar var. Bu mevkilere iyi ve kaliteli futbolcu alacağız. Detaylara çok girmek istemiyorum ama sağ ve sol açıklarda ve gol atacak on numara bir futbolcu düşünüyoruz."

Sportif direktörün istifası

Sportif direktörün istifası ve yaptığı açıklamaya ilişkin ise Elaldı  “Kendi tercihidir. Kendisi bu memleketin çocuğudur. Yaptığı açıklamaya ilişkin bir şey demek istemiyorum. Amedspor büyük bir camiadır. Öyle bir şekilde açıklaması yapması kendi tercihidir. Amedspor’un önüne kimse geçmemelidir” dedi.

Hakem Meler’e yönelik saldırıyı kınadı

Amedspor’da başkan Aziz Elaldı açıklamasında ayrıca hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırıyı kınadı. Geçmiş yıllarda Ankara, Bursa ve İnegöl’de Amedspor’a yapılan saldırıları hatırlatan Elaldı, “Zamanında yapılanlara sessiz kalınmasaydı bugün bu rezalet yaşanmazdı” dedi.

Elaldı, “Ankaragücü maçında yöneticilerimizi linç eden, Bursa maçını oynatan, İnegöl maçında amirlerin huzurunda ırkçı küfürler atılmasına izin veren, yıllardır taraftar yasağı uygulanan anlayıştır, futbolun geldiği nokta. Yaşanan olayları nefretle kınıyorum .Spor barış ve kardeşliktir” ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçından sonra sahaya inen MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve bazı şahıslar tarafından hakem Halil Umut Meler’e yapılan insanlık dışı saldırılara bir tepki Amedspor’dan geldi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “MKE Ankaragücü – Ç. Rizespor maçının ardından meydana gelen olaylar nedeniyle büyük bir üzüntü içindeyiz. Öncelikle Halil Umut Meler ve tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sporun birleştirici gücünü vurgulayarak yaşanan olayları kınıyoruz” denildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli