'Amedspor olarak yeni başladık, sonu şampiyonluk olacak'

12-12-2022
Abdulselam Akıncı
Galibiyet sonrası Amedspor poz verdi
Galibiyet sonrası Amedspor poz verdi
Etiketler Amedspor Fenerbahçe ​Amedspor Kadın Futbol Takımı TFF
A+ A-

Diyarbakır (Rûdaw) – Amedspor Kadın Futbol Takımı konuk ettiği Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’nı 1-0 mağlup etti. Takımın  oyuncularından Gözde Alçu, "Kadın futbol takımı olarak maçı aldığımız için çok mutluyuz. İnşallah bunun devamı gelecektir. Yeni başladık, bunun sonu şampiyonluk olacaktır. İzleyin ve görün" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde B Grubunda mücadele eden Amedspor Kadın Futbol Takımı bugün Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ile karşılaştı.

Karşılaşma, Amed Şeymus Özer Stadyumu'nda oynandı.

8’nci hafta karşılaşmasında Amedspor, Fenerbahçe’yi Gürcüstanlı Bakradze Teona'nın 87'nci dakikada attığı golle 1-0 yendi.

Galibiyet sonrası Amedspor futbolcuları ve taraftarları büyük sevinç yaşadı.

“Taraftarlarımıza armağan ediyoruz”

Rûdaw’a konuşan futbolcu Remziye Bakır, “Bu galibiyeti aldığımız için çok mutluyuz. Bunu taraftarlarımıza armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Zehra Acar da “Başlangıçta kolay olmadı. Bu oyunu almayı çok istedik. Çok koştuk, gol atmak istedik, taraftarımız da bizi yalnız bırakmadı. Hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

“Amedspor bugün bambaşka bir Amedspor’du”

Gözde Alçu ise “Bugün üstünlük tamamen bizdeydi. Amedspor bugün bambaşka bir Amedspor’du. Kadın futbol takımı olarak maçı aldığımız için çok mutluyuz. İnşallah bunun devamı gelecektir. Yeni başladık, bunun sonu şampiyonluk olacaktır. İzleyin ve görün” dedi.

Salih Kaya adlı taraftar “3 puan aldık. Fenerbahçe de Amedspor gibi büyük bir takım. Bu 3 puanı aldığımız için inanılmaz mutluyuz. Yaşa Amedspor” dedi.

“Çok mutluyuz”

Başkan Yardımcısı Cahit Akın da Rûdaw’a “Uzun bir süredir emek veriyorduk, ama amacımıza ulaşamıyorduk. Bugün başardık. Çok mutluyuz” dedi.

Antrenör Ramazan Erin ise “Bu çok keyifli bir maç oldu. İstediğimizi aldık ve kazandık” dedi.

Amedspor önümüzdeki hafta Adana İdmanyurduspor ile karşı karşıya gelecek.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli