Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nden Amedspor’a jest

12-04-2024
Etiketler Amedspor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kastamonuspor
A+ A-

Haber Merkezi - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kastamonuspor-Amedspor maçını futbolseverlere canlı izletmek için kentin iki farklı noktasına dev ekran kuracağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Amedspor, 14 Nisan Pazar günü ikinci sıradaki rakibi Kastamonuspor’a konuk oluyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak Amedspor maçını taraftarların Diyarbakır’da izlemesi için kentin 2 farklı noktasına dev ekran kuruyor.

Belediyenbin sosyal medya hesabından Kürtçe ve Türkçe yapılan açıklamada, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak 14 Nisan Pazar Günü oynanacak ‘Kastamonuspor-Amedspor’ maçını futbolseverlere canlı izletmek için Kent Meydanı ve Park Orman’da led ekran kuruyoruz. Keyifli izlemeler ve takımımız Amedspor’a başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan DEM Partili Çınar Belediyesi de benzer bir karar aldı.

Çınar Belediyesi Eşbaşkanı Semra Akyüz, Çınar Belediyesi Nûjiyan Parkı’nda dev ekran kuracaklarını belirterek, “14 Nisan Pazar günü oynanacak Kastamonuspor-Amedspor maçı saat 15.00’da Nûjiyan Parkı’nda canlı olarak yayınlanacak. Futbol seven bütün halkımız davetlidir” açıklamasını yaptı.

Müsabaka 14 Nisan Pazar günü, Kastamonu Gazi Stadyumunda saat 15.00’te oynanacak.

1. Lig yolunda mücadele eden iki takım için bu müsabaka, sezonu şampiyon olarak tamamlamak için önem arz ediyor. Amedspor Kırmızı Grup’ta 74 puanla lider olarak yer alırken rakibi Kastamonuspor ise 71 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Serra Bucak ve Doğan Hatun, kenti temsil edecek olan Amedspor’un futbolcularına ve teknik ekibine başarılar diledi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli