Ağrılı haltercilerin hedefi kupa kazanmak

12-04-2018
Rûdaw
Etiketler Ağrı Türkiye Halter Federasyonu
A+ A-

Haber Merkezi - Tarihinde ilk defa halterde ulusal bir şampiyonaya ev sahipliği yapacak Ağrı'ya kupa kazandırmak isteyen sporcular, zorlu geçen antrenmanlarını tamamlad.

 

Türkiye Halter Federasyonu tarafından 12-15 Nisan'da Ağrı'da düzenlenecek Gençler Kulüpler Türkiye Şampiyonası kent sporuna büyük hareketlilik kattı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki iki kulüpteki Ağrılı genç sporcular, ev sahipliğini fırsata çevirerek kente kupa kazandırmayı hedefliyor.

 

Gündüz sahada antrenör eşliğinde zorlu antrenmanlarını yapan gençler, akşam saatlerinde ise şampiyonanın yapılacağı 2 bin 500 kişilik salonda ağırlık çalışarak şampiyonaya hazırlanıyor.

 

Takımın gelecek vadeden sporcularından Ozan Kaya, "Çocukluk hayalimdi halterci olmak. Hayalimi gerçekleştirdim. Şimdi şampiyona başlıyor. Çok heyecanlıyım" dedi.

 

Takım sporcularından Yunus Çiçek de, kısa bir süre öncesine kadar kentteki bir ekmek fırınında çalıştığını, birkaç saat uykudan sonra da antrenmana koştuğunu anlattı.

 

Çiçek, "17 saat fırında ekmek çıkarıyordum. Fırından eve gidip üç dört saat uyuyordum. Sonra da antrenmana geliyor, buradan da yine fırına gidiyordum. Şimdi şampiyonaya hazırız" diye konştu.

 

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli