KADINA YÖNELİK ŞİDDET – Anthony, Manchester United’dan bir süre ayrı kalacak

10-09-2023
Etiketler Kadına yönelik şiddet Futbolcu Anthony Manchester United
A+ A-

Haber Merkezi - Manchester United'ın orta saha oyuncusu Anthony, eski kız arkadaşının kendisine yönelttiği şiddet iddiası konusunda masum olduğunu yineleyerek, “Bir süreliğine takımdan uzak kalmak için Manchester United'la anlaştık" dedi.

Eski kız arkadaşı Gabriella Cavallin'in kendisine şiddet uygulamakla suçlamasının ardından Brezilyalı oyuncu, yaptığı açıklamada iddianın doğru olmadığını öne sürdü.

23 yaşındaki Anthony, "Suçlamalara karşı kendimi savunmak ve masumiyetimi kanıtlamak için bir süre kulüpten uzak durma konusunda kulübümle anlaştım. Bu, takım arkadaşlarımın dikkatinin dağılmasını ve kulüp için gereksiz tartışmaları önlemek amacıyla kulüple benim aramda alınan ortak bir karardır. Masum olduğumu ve hakkımdaki tüm iddiaların doğru olmadığını söylüyorum. Gerçeği kanıtlamak için polisle tam işbirliği yapacağım. Manchester United'a dönüp takım arkadaşlarıma yardım etmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

Kulüpten de açıklama yapıldı

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United da Antony'nin "bir sonraki duyuruya kadar" takıma geri dönmeyeceğini açıkladı.

Manchester United, internet sitesinde bir açıklama yayımladı. Açıklamada, "Uluslararası maçlara katılmayan oyuncuların pazartesi günü antrenmanlara dönmesi gerekiyor. Ancak iddiaları ele almak için dönüşünün bir sonraki duyuruya kadar ertelenmesi konusunda Antony ile anlaşmaya varıldı" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli