Hataysporlu futbolcu, şok içinde yalın ayak yürürken bulundu

09-02-2023
Etiketler Hatayspor Burak Öksüz Maraş depremi
A+ A-

Haber Merkezi - Hataysporlu futbolcu Burak Öksüz, depremin en çok etkilediği şehirlerden biri olan Hatay'da annesini enkaz altından çıkardı. Olay sonrası büyük şok yaşayan futbolcunun iki saat sonra yağmur altında yalın ayak yürürken bulunduğu belirtildi.

Depremin yıkıcı etkilerinin en çok hissedildiği şehirlerin başında gelen Hatay'da Hataysporlu futbolcu Burak Öksüz, annesini enkaz altından çıkardıktan sonra şoka girdi.

Fanatik'te yer alan habere göre, Bordo-Beyazlı takımın stoperlerinden Burak Öksüz, annesiyle birlikte hala enkaz altında kalan Ganalı Christian Atsu’nun kaldığı çöken binada yaşıyordu.

Deprem esnasında annesini çöken binadan çıkaran oyuncunun iki saat sonra yağmur altında yalın ayak yürürken bulunduğu öğrenildi. Şoka giren Burak ve annesinin saatler sonra kendilerine geldikleri öğrenildi.

Yaşanan deprem felaketi sonrası Portekiz medyasından Tribuna Expresso’ya konuşan Antalyasporlu Fredy, Hataysporlu Ruben Ribeiro'nun pencereden atladığını açıkladı.

32 yaşındaki Angolalı oyuncu, "Deprem olduğunu duyduğumda hemen Ruben Ribeiro'yu aradım. Duvarlar çatlamaya başlayınca pencereden atlamak zorunda kalmış. Evi yüksekte olmadığı için sakatlık yaşamamış" ifadelerini kullandı.

Takım İstanbul’a getirildi

Öte yandan Hatay’ın futbol takımı Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel önderliğinde İstanbul’a geldi. Kafile, TFF’nin Riva Tesisleri’ne yerleştirildi.

Atsu ve Savut'tan haber alınamıyor

Takımın yıldız isimlerinden Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut'tan hâlâ haber alınamıyor.

Önceki gün Atsu'nun enkazdan çıkarıldığına dair bazı iddialar vardı, ancak bu bilgiler teyit edilemedi.

Atsu'dan da Taner Savut'tan da henüz haber alınabilmiş değil. İki isim için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Christian Atsu’nun menajeri Nana Sechere, “Kulüpten Christian’ın canlı olarak çıkarıldığına dair haber geldi. Ama biz Christian’ın nerede olduğunu henüz doğrulayamadık. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu durum Atsu’nun ailesi için yıkıcı bir süreç olmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli