Amedspor Antalya'da rakibine ağır yenildi

Haber Merkezi – Amedspor 1. Lig’in 8 haftasında ikinci yenilgisini aldı. Esenler Erokspor ile karşılaşan takım 4-0 mağlup oldu. Maç ardından açıklama yapan Amedspor’un Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Bu maç bizim için acı bir tecrübe oldu” dedi.

1. Lig'in 8. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, Esenler Erokspor'la karşılaştı.

Antalya'da oynanan maçı hakemler Batuhan Kolak, Cem Özbay ve Ramazan Ufuk Avdaş yönetti. 

Amedspor maça Nurullah Aslan, Murat Uçar, Mehmet Yeşil, N'Koulou, Ömer Bayram, Cassubie, Lourenço, Sinan Kurt, Traore, Gradel ve Assombalonga 11'iyle çıktı.

Esenler Erokspor ise Ekrem Kılıçarslan, Furkan Orak, Metehan Mert, Nzaba, Mücahit Albayrak, Jack , Laine, Faye, Alper Karaman, Pinchi ve Catakovic kadrosunu tercih etti.

21'de Nurullah Aslan'ın kendi kalesine attığı golle öne geçen Esenler Erokspor; 36 ve 52'de Catakovic'in penaltı atışlarının ardından 58'deki golüyle sahadan 4-0 galip ayrıldı. 

Amedspor 12 puanla ligde 10. sırada yerini aldı. Esenler Erokspor ise dördüncü galibiyetini elde ederek puanını Amed’le eşitleyerek avarjla 8. sıraya yükseldi.

Ersun Yanal: Bu maç bizim için acı bir tecrübe oldu

Öte yandan Amedspor’un Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonu açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal, “Coşkulu oyun istediğimizin karşılığında rakibin hızlı oyuncularıyla ağır bedel ödemiş olduk. Futbol süratli ve hızlı oyuncularla direkt oynanan bir oyun olunca daha tehlikelidir. Rakip bunu bize karşı yaptı. Biz bu konuda yetersizdik. Rakip kalede pozisyon ararken kalemize dönen topların maliyeti ağır oldu. Bu maç bizim için acı bir tecrübe oldu” şeklinde konuştu.

Amedspor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik direktör, “Sezon başında kendi sahamızla iyi bir ivme ile başlayıp seyircilerimiz önünde bunu devam ettirmek istiyorduk ama olmadı. Bu skorda taraftarın tepki vermesi de normal” ifadelerini kullandı.