Amedspor, Teknik Direktör Ersun Yanal ile anlaştı

07-06-2024
Rûdaw
Etiketler Amedspor Teknik Direktör
A+ A-

Haber Merkezi - Trendyol 1. Lig’de mücadele verecek olan Amedspor, Teknik Direktör Ersun Yanal ile anlaştı.

Trendyol 1. Lig’e yükselen Amedspor'da yönetimle Ersun Yanal arasında dün İzmir’de başlayan görüşmeler sonuçlandı.

Tigris gazetesinin haberine göre görüşmeler sonunda Yanal'la 1 yıllık anlaşma sağlandı. Yeni sezonda Amedspor’u Ersun Yanal çalıştıracak.

Amedspor’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Amedspor olarak, Türk futbolunda devrim yaratan teknik direktörlerden Ersun Yanal ile prensipte anlaşma sağlamış bulunmaktayız. Başkanımız Aziz Elaldı, Baran Durmaz ve Şefik Özdil’in İzmir’de gerçekleştirdiği iki gün süren görüşmeler sonucunda, Ersun Yanal ile el sıkışıldı. 11 Haziran Salı günü yapılacak genel kurulun ardından, kendisiyle bir yıllık sözleşme imzalayacağız.

Başkanımız Aziz Elaldı, Ersun Yanal hakkında şunları söyledi: "Yanal Takımı kavramının altında savunma yapmayan, yaptıran bir futbol anlayışı hakimdir. Türk futbolunu analiz, performans, GPS, beslenme ve mental destek gibi kavramlarla tanıştıran, genç teknik adamların ve gençlerin önünde dev kapılar açan Yanal’ın felsefesini her zaman takdir ediyoruz. Elde ettiği başarılar, kazandığı kupalar, yetiştirdiği genç yıldızlar ve antrenörlerle futbolumuzda çok ayrı bir konuma sahip Yanal ile çıkacağımız yolculuk için çok heyecanlıyız."

Yeni teknik direktörümüz Ersun Yanal ise şunları dile getirdi: "Futbol, hepimizin ortak duygusu, ortak coşkusu, ortak heyecanı. Türkiye bir futbol ülkesi ve hepimizin daha iyi futbol felsefesine ulaşması için el ele vermesi gerekiyor. Amedspor ile başlayacağımız yolculuğun her dakikası bu açıdan çok önemli ve değerli."

Amedspor olarak, TFF 1. Lig’deki ilk yılımızda lige heyecan katmak için sabırsızlanıyoruz. Taraftarlarımızla birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.”

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli