Ünlü futbolcu Amedspor maçı için bir gün öncesinden uyardı

Haber Merkezi – Beşiktaş ve Van Spor’un eski futbolcusu Batuhan Karadeniz, Nutspor Youtube kanalında Bursaspor ile Amedspor arasında oynanan maçtan bir gün önce uyarıdıda bulunarak maçın seyircisiz oynanması gerektiğini söyledi.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta dün oynanan Bursaspor-Amedspor maçında yaşananlar skorun ve sporun önüne geçti.

Karşılaşma öncesinde, Amedspor futbolcuları sahada taraftar ve Bursasporlu oyuncuların saldırısına uğradı ve soyunma odasında da aynı olaylar yaşandı.

Maç esnasında Bursaspor tribünlerinde 90'lı yıllardaki faili meçhul cinayetler ile özdeşleşen "Beyaz Toros" ve “Yeşil”kod adlı Mahmut Yıldırım'ın posterleri açıldı.

Maçtan önceki gün de Amedspor’un kaldığı otelin önüne giden bir grup taraftar “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Ne mutlu Türküm diyene”, “Vatanına göz dikeni ez oğlum" ve “İntikam” gibi sloganlar attı.

“Bursaspor’un 1 milyar TL borcu var”

Bir zamanlar Beşiktaş ve Trabzonspor’da oynayan ve son olarak Van Spor FK forması giyen Batuhan Karadeniz, Nutspor YouTube kanalında maçtan bir gün önce uyarıda bulunmuştu.

Karadeniz,  kendi sahası olmasına rağmen bir çok kulübün burçlu olduğuna dikkat çekerek, “Şimdi konuşmayayım diyorum, Bursaspor’un 1 milyar TL borcu var. Bursa’ya Cristiano Ronaldo’yu getirdiniz de bizim mi haberimiz yok? Sonra çıkıyor bir tane taraftar 18-19 yaşında bir çocuğa deplasman otobüsünde tokat atıyor. Git çalan başkana atasana tokadı. Adamsan git çalanı bul. Ben bilmiyorum, siz Bursalısınız biliyorsunuz. Git seni 1 milyar TL borca sokan adamı bul, tokadı ona at” dedi.

“Bursa-Amedspr maçına derhal seyirci yasağı getirsinler”

Karadeniz konuşmasının devamında, “Bunu da söyleyeyim Bursa-Amedspor maçı var. O maça derhal seyirci yasağı getirsinler. Derhal. O stada bir tane dahi seyirci almasınlar. Buradan söylüyorum bakın. Yetkililer duyar mı duymaz mı bilmem ama benim bile kulağıma gelmişse herkesin kulağına gitsin ve Bursa-Amedspor maçını mutlaka ama mutlaka seyircisiz oynatsınlar” uyarısında bulundu.

Yorumcular Serkan Yetkin ve Hakan Gündoğar’ın, “emniyet güçleri şimdi mutlaka tedbir almıştır” şeklindeki yorumuna Karadeniz “umarım” diye yanıt verdi.