Erdoğan'ın talimatı ile Cumhurbaşkanlığı Spor kuruldu

06-02-2019
Rûdaw
Etiketler Cumhurbaşkanlığı Spor Ankara Erdoğan
A+ A-

Haber Merkezi –  Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile Cumhurbaşkanlığı Spor adında yeni bir futbol takımı kuruldu. Cumhurbaşkanlığı Spor Ankara 2. Amatör Küme'de mücadele edecek.

 

Cumhurbaşkanlığı Spor resmen kuruldu. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile kurulan Cumhurbaşkanlığı Spor, Ankara 2. Amatör Küme'de mücadele edecek. Cumhurbaşkanlığı Spor, mart ayının ortasında başlayacak 2. Amatör Küme'de sahaya çıkacak.

 

TFF sitesinde yer aldı

 

Cumhurbaşkanlığı talimatı ile kurulan Cumhurbaşkanlığı Spor, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yapılan kura çekimine katıldı.

 

Cumhurbaşkanlığı Spor'un kurulacağı iddialarını, TFF sitesinde yer alan kulüp bilgileri doğrulamış oldu.

 

 

Erdoğan’ın Başakşehir açıklamaları yankı uyandırmıştı

 

Erdoğan’ın TRT’de Süper Lig takımlarından Başakşehir’le ilgili, “Başakşehir çok çok başarılı, onunla övünüyorum çünkü kurduğum takım. Belediye başkanlığım döneminde kurduk, oradan tırmandı buralara kadar geldi” ifadeleri spor ve siyaset arenasında farklı tepkilere neden olmuştu.

 

Sahaya kırmızı beyaz veya turkuaz renklerdeki formalarla çıkması beklenen Cumhurbaşkanlığı Spor’un, T.C. Cumhurbaşkanlığı Forsu’nu formalarda ‘logo’ olarak kullanıp kullanmayacağı ise netleşmedi.

 

 İdmanlarını Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapması beklenen futbol takımı maçlarını ise Sincan Stadı’nda oynayacak.





Kaynak: Ajanslar

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli