Güney Koreli oyuncu yakışıklılığı ile Dünya Kupası'nda viral oldu

03-12-2022
Etiketler Cho Gue-sung Güney Kore 2022 FIFA Dünya Kupası
A+ A-

Haber Merkezi - Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda öne çıkan isimlerden biri de Güney Koreli Cho Gue-sung oldu. Ancak Gue-sungo performansı ile değil, görünüşü yüzünden dikkat çekti. Güney Kore basınına göre “çekici ve yakışıklı” oyuncu her gün yüzlerce evlilik teklifi alıyor.

2022 Dünya Kupası'nda Güney Kore milli takımında forma giyen forvet oyuncusu Cho Gue-sung, ülkesinde şu an en popüler isimlerden biri durumunda.

Birkaç gün içinde, kendi deyimi ile "önemsiz bir oyuncu" olan Cho Gue-sung, sosyal medyada yayımlanan bir görüntüsü nedeniyle aniden viral oldu.

Dünya Kupası grup maçında Gana'ya karşı iki kafa golü atan Cho Gue-sung’un golleri değil, görüntüsü genç kızların dikkatini çekmiş durumda.

Güney Koreli gazeteci Yim Hyun-su, Cho'nun o anlık görüntüsünü Twitter hesabından paylaştı ve yedi saniyelik bu paylaşım 7,8 milyon kez izlendi.

Turnuvanın başında yaklaşık 20.000 Instagram takipçisi olan Gue-sung’un şu an 1.6 milyondan fazla takipçisi var.

Güney Kore kampından gelen haberlere göre Cho Gue-sung, aldığı sayısız evlilik teklifi nedeniyle telefonunu kapatmak zorunda kaldı.

Takımın 9 numaralı formasını giyen şu an ne yapacağını şaşırmış durumda.

Güney Koreli gazetecilerden biri olan Seo Jung-hwan, genç oyuncunun bu ilgi karşısında kafasının karıştığını belirterek, “Biraz dinlenmesi gerekiyor. Telefonu bütün gece çalıyor o yüzden uyuyamıyor. Futbola konsantre olmaya çalışır ama sürekli mesajlar geliyor” dedi.  

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli