AK Partili vekil: Gençlerimiz dağa çıkmasın, hapse girmesin yazıktır

31-03-2024
Etiketler Ferhat Nasıroğlu Batman 31 Mart Seçimleri AK Parti
A+ A-

Batman (Rûdaw) – Batman’da oy kullanan AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, kentte iki OSB için karar çıkardıklarını ve 20 bin kişinin buralarda istihdam edileceğini söyledi. Nasıroğlu “Biz memleketimizi seviyoruz, elimizden geleni esirgemiyoruz. Bu memlekete akıllı insanlar lazım. Şiddetten ölümden bir şey doğmaz” diye konuştu.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve eşi Ayşe Nasıroğlu, Batman Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı.

Ardından Rûdaw muhabiri Abdulselam Akıncı’ya konuşan Nasıroğlu, “Memleketimiz güzel bir memleket ama biz çocuklarımız ve gençlerimiz için daha da güzlleşsin, ilerlesin istiyoruz. Belediye halka hizmettir. Kim daha iyi hizmet edebilirse, kim bu memleket için daha fazla imkanları seferber edebilirse o Batman belediye başkanı olsun. Biz de buna göre oy kullandık” dedi.

Milletvekili seçimlerinde Batman’da dört organize sanayi bölgesi kurulması için söz verdiğini dile getiren Nasıroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Şu an ikisinin yapımı için karar çıkardık, yaklaşık 2 milyar 600 milyon TL bütçe ayırdık. İnşallah bir ay sonra da başlayacağız. Bu iki OSB’de 20 bin kişinin istihdam edilmesini istiyoruz. Diğer ikisi de tamamlanırsa hedefimiz 40 bin kişinin iş sahibi olması. Gençlerimiz kenti memleketlerinde çalışsın, burada evlensin, ev sahibi olsun. Biz memleketimizi seviyoruz, elimizden geleni esirgemiyoruz. Bu memlekete akıllı insanlar lazım. Şiddetten ölümden bir şey doğmaz. Bunun derdini çok çektik. 40 yıldır çekiyoruz. Gençlerimiz dağa gitmesin, hapse girmesin veya yurt dışına çıkmasın istiyoruz. Yazıktır.”

Ferhat Nasıroğlu, Batman’da herkesin bir birine saygılı olduğunu belirterek, “Bu demokrasi mücadelesidir. Halkımız kime oy verirse başımız üstüne” diye konuştu.

Nasıroğlu, “oyunuzu kime verdiniz?” sorusuna, “Mühendis birine, adil olana verdim” diyerek AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan için oy kullandığını söyledi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli