Numan Kurtulmuş: Seçim yarışının başa baş geçeceğini biliyoruz

Haber Merkezi - AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Seçim yarışının başa baş geçeceğini en başından beri biliyoruz” dedi.

tv100'de Pınar Işık Ardor'un sunduğu programa konuk olan Kurtulmuş, partiler açısından AK Parti’nin önde olduğunu söyleyerek “Partiler bakımından seçim sonuçlarına baktığımız zaman neredeyse bütün anketlere baktığımız zaman AK Parti açık ara önde çıkıyor. İkinci parti ile arasında 15 puan fark olan bir sonuç ortaya çıkıyor” diye belirtti.

Kurtulmuş, cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin ise “Özellikle yüzde 50+1 almak gerekiyor. Seçim yarışının başından beri başa baş geçeceğini en başından beri biliyoruz. Özellikle son aylarda AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın oylarının sürekli yükseliş içerisinde olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş, “HÜDA PAR eleştirilerine Kurtulmuş ne diyor? sorusuna şu yanıtı verdi:

“Cumhur İttifakı başından itibaren ilkeler prensipler çerçevesinde oluşmuş bir ittifak. Sorunsuz olarak bu zamana kadar geldi. BBP ve Yeniden Refah Partisi dahil oldular. 4 parti ittifak protokolüne imza atmışlardır. Burada temel ilkelerimiz bellidir.”