Cumhur İttifakı ortağı Destici: HÜDA-PAR'ın düşüncelerine katılmıyorum

Haber Merkezi - Cumhur İttifakı ortaklarındam olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, HÜDA-PAR’ın Cumur İttifakına dahil olması hakkında devam eden tartışmalara yönelik konuştu.

Daha önce bu konuyla ilgili fikirlerini söylediğinin vurgulayan Destici, "HÜDA-PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, NTV yayınında sorulara cevap verdi.

Destici, HÜDA-PAR’ın Cumur İttifakına dahil olması hakkında devam eden tartışmalara yönelik soruya, "Düşüncelerimi daha önce ifade etmiştim. HÜDA-PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum. 'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım. Türk Bayrağına yeni isimler aramak doğru değil” diye konuştu.

Mustafa Destici, Türkiye'nin ilk nükleer santrali Akkuyu'ya yönelik tartışmalar hakkında da, "Karşı çıktılar ama gelişmiş ülkelerde bu santrallerin önemli yeri var" dedi.  

Seçim tahmini sorulan ve "Birinci turda mı biter" sorusu yöneltilen Destici, "Halkımız kimin çalıştığını, samimi olduğunu görüyor" cevabını verdi.

Destici, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık duruma ilişkin de "Hafif bir rahatsızlığı oldu. Dün gayet sağlıklıydı" dedi.