MHP aynı ittifakta yer aldığı HÜDA PAR ile bayramlaşmayacak

27-06-2023
Etiketler HÜDA PAR MHP Kurban Bayramı
A+ A-

Haber Merkezi - Siyasi partiler arası bayramlaşma programları belli oldu. Bayramlaşma programı, Kurban Bayramı'nın ikinci günü yapılacak. MHP’nin aynı ittifak içerisinde olduğu HÜDA-PAR’ı ziyaret etmemesi dikkat çekti.

Siyasi partiler arasındaki geleneksel bayramlaşma etkinliği bu yıl da bayramın ikinci günü gerçekleştirilecek. MHP ittifak grubundaki HÜDA PAR ile AK Parti ise Yeşil Sol Parti ile bayramlaşmayı programına almadığı görüldü.

AK Parti'de ilk bayramlaşma 09.30'da CHP'yi ziyaret ve kabulle başlayacak, MHP, HÜDA PAR, BBP, İYİ Parti ve diğer partilerle devam edecek.

CHP ise AK Parti, MHP, İYİ Parti, DSP, HDP ve Yeşil Sol Parti, Zafer Partisi, Memleket Partisi, DEVA Partisi ve diğer partilerle bayramlaşacak.

MHP ve İYİ Parti

MHP de AK Parti, CHP, BBP, DSP ve Yeniden Refah Partisi ile bayramlaşacak. MHP’nin Cumhur İttifakı’nda yer alan HÜDA PAR’ı ziyaret programına almadığı görüldü.

İYİ Parti ise AK Parti, CHP, Saadet Partisi, Gelecek ve DEVA Partisinin de aralarında bulunduğu partilerle bayramlaşacak.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: AA

Kuşadası’nda evleri yangına yakın olan vatandaşlara tahliye çağrısı

İzmir’in Selçuk ilçe Pamucak mevkiinde başlayan orman yangını Aydın’ın Kuşadası ilçesine sıçradı. Kuşadası’nın Bayraklı Dede Mahallesi’nde orman alanına yakın ikamet eden vatandaşlardan, yetkililer tarafından yapılan uyarılarla can güvenlikleri nedeniyle konutlarını boşaltmaları istendi.