Bursa ve Tekirdağ’da silahlı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

25-11-2020
Rûdaw
Etiketler Bursa Tekirdağ Kavga Ölü ve yaralı Sevgilisi tarafından öldürüldü
A+ A-

Haber Merkezi - Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde iki grup arasında yaşanan ve adeta bir çatışmaya dönüşen silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı. Bursa’da da sevgililer arasında çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde halk arasında Kore Mahallesi olarak da anılan Hıdırağa Mahallesi Susam Sokak üzerinde meydana gelen olayda ddialara göre sokaktan otomobille geçen Gökmen Bektaş ve İlker Korkmaz daha önceden aralarında husumet bulunan Hasan K., Şahin K. ve Tolga D. İle karşılaştı.

İki grup arasında yaşanan ve bir anda silahların çekilerek ateşlendiği kavgada Gökmen Bektaş, İlker Korkmaz ve Tolga D. yaralandı.

Silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken yaralılar çevrede bulunan mahalle sakinleri tarafından özel araçlarla ilçedeki hastanelere götürüldüler. Yaralılardan Gökmen Bektaş ile İlker Korkmaz yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybederken ağır yaralanan Tolga Dikmen ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olayın ardından kayıplara karışan Hasan K. ve Şahin K. adlı şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bursa’da sevgililer kavga etti

Bursa’da da sevgililer arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kanlı bitti. Bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken, bir kişi ise yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahalesi’inde çiftlik evinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sevgili oldukları iddia edilen İsmail İlgi ve Zehra Y., ormanlık alandaki çiftlik evinde buluştu. Şehrin 30 kilometre uzaklığındaki çiftlik evinde zaman geçiren çift tartışmaya başladı. Silah ve çığlık seslerini duyan çevre sakinleri polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri ise yaralıların yanına giderek, İsmail İlgi’nin hayatını kaybettiğini ve Zehra Y.'nin yaralandığını belirledi. Yaralı Zehra Y., olay yerinde verdiği ilk ifadede suçunu itiraf ederek İsmail İlgi'yi kendisinin vurduğunu söyledi.

Yaralı Zehra Y., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversite Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başattı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli