2 gün haber alınamayan çocuğun cansız bedeni bulundu

25-10-2023
Etiketler Çocuk Cinayet Tokat Kayıp
A+ A-

Haber Merkezi - Tokat'ın Turhal ilçesinde iki gün önce evden, bisiklet sürmek için ayrılan 12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 21 yaşındaki U.G., Andıç'ı öldürdüğünü itiraf etti.

Olay, pazartesi günü meydana geldi.

DHA’nın haberine göre 6'ncı sınıf öğrenci Dursun Efe Andıç, öğlen saatlerinde okuldan eve geldikten sonra bisiklet sürmek için dışarı çıktı. Turhal Devlet Hastanesi'nde işçi olarak çalışan ve eşinden ayrı olan anne Aslıhan Güneş, akşam eve geldiğinde oğlunu evde göremeyince cep telefonu ile ulaşmaya çalıştı. Oğluna ulaşamayan anne, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

İlçe Emniyetinde Dursun Efe Andıç'ın bulunması için özel bir ekip kuruldu. İlçedeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarını (KGYS) inceleyen ekip, Andıç'ın bir kişi ile beraber bisikletle ilerlediğini belirledi. Polis, Gümüştop köyü yolu üzerinde bulanan arazide Dursun Efe Andıç'a ait bisikleti buldu. Andıç'ın, U.G. ile birlikte olduğunu tespit eden ekipler, U.G.'yi gözaltına aldı. U.G. sorgusunda, Andıç ile tartıştıktan sonra öldürdüğünü itiraf ederek cansız bedeninin bisikletten yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Arapbağları mevkinde ağaçlık alanda olduğunu söyledi.

Polis ekipleri, çocuğun cansız bedenini belirtilen yerde buldu. Dursun Efe Andıç'ın bıçaklanarak öldürdüğü belirlendi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli