İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Covid-19'a yakalandı

24-10-2020
Rûdaw
Etiketler İstanbul Büyükşehir Belediye İBB Ekrem İmamoğlu İstanbul (Covid-19)
A+ A-

Haber Merkezi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19’a yakalandığını doğruladı.  

Ongun, İmamoğlu'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığını bildirdi.

İmamoğlu'nun hastaneye kaldırıldığını da aktaran Ongun, tedavi sürecine başlandığını ve İmamoğlu'nun durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Ongun şu ifadeleri kullandı:

“İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

İBB Başkanı İmamoğlu sosyal medya hesabından açıklama yaparak Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

İmamoğlu, şunları söyledi:

"Sıklıkla test olan birisiyim. En son çarşamba günü test olmuştum sonuç negatif çıkmıştı. Ama dün akşam saat 21:00 sıralarında ateşim yükseldi ve 38 dereceyle hastaneye gelince dün akşamı hastanede geçirdim.

Şu an aslında iyiyim. Ateşim fena değil, süreç devam ediyor. Tıbbi anlamda negatif olarak yorumlayacağımız bir şey gözükmüyor. İnşallah hayırlısıyla sağlımıza kavuşacağız.

Teması mümkün olduğunca azaltalım, herkesin bu anlamda duyarlılık göstermesi şarttır. En büyük dileğim bu. Hepinizi çok seviyorum, İstanbul'da her şey çok güzel olmaya devam edecek."

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli