AK Parti kanadından ‘genel af’ açıklaması!

23-09-2022
Etiketler Genel af Diyarbakır Hayati Yazıcı
A+ A-

Haber Merkezi –  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, genel bir af olup olmayacağı konusunda “Bir af veya infaz düzenlemesi söz konusu değil, net" dedi.

Yazıcı, beraberinde AK Parti'li 17 milletvekili ve MKYK üyeleriyle AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca düzenlenen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programına katıldı.

İl Başkanlığında düzenlenen programda konuşan Yazıcı, program kapsamında tüm ilçelerde ziyaretlerde bulunacaklarını belirtti.

Yazıcı, "Bugün terör örgütü Türkiye'de icrai faaliyette bulunan bir siyasi parti üzerinde bir anlamda vesayetçi bir etki vurgulamaktadır. Dolayısıyla Halkların Demokratik Partisi, bu bağlantıyı bu ilişkiden kendisini arındırmadıkça Türkiye'nin belli sorunlarının aşılması konusunda muazzam bir engel olduğu gözlenmektedir ve görülmektedir. Özellikle Diyarbakır'da yaşayan insanlarımız hep birlikte o alanları rasyonel bir biçimde ve Türkiye'nin geleceğini, bu coğrafyadaki önemini birlik ve bütünlüğümüzü ne kadar kıymetli, hayati derecede önemli olduğunu değerlendirmek suretiyle adımlarımızı atmak hepimiz için faydalı ve zaruridir” açıklamasında bulundu.

Ekonomik krize ilişkin konuşan Yazıcı, "Hayat pahalılığı, enflasyon dediğimiz bu azgın bela ile mücadele etme konusunda bir taraftan gerekli önlemler alınıyor bir taraftan da enflasyon dolayısıyla satın alma gücü azalmış kesimleri imkanlar ölçüsünde ilave katkı sağlamak suretiyle takviye ediyoruz. İki aşamalı bir mücadelemiz var” dedi.

Yazıcı, bir gazetecinin "Şu anda gündeminizde genel bir af ya da infaz düzenlemesiyle ilgili çalışma var mı?" sorusunu "Bir af veya infaz düzenlemesi söz konusu değil, net" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli