Kıyamet için süre verdi: Ayasofya’yı korumaya geldim

22-10-2023
Rûdaw
Etiketler Ayasofya Kıyamet
A+ A-

Haber Merkezi – Sokak röportajı sırasında Arabistan'dan geldiğini iddia eden bir kişi Türkiye’yi uyarmaya geldiğini söyleyerek, “Kıyamete 100 sene kaldığını” ileri sürdü.

Zasparagas TV tarafından yapılan sokak röportajında, Arabistan'dan geldiğini iddia eden şahsın konuşmaları sosyal medyada gündem oldu.

Ayasofya ile kutsal emanetlerden sorumlu olduğunu iddia eden şahıs her akşam deprem olmaması için dua ettiğini söyledi. Ayrıca Sultanahmet'in kendisi için özel bir öneme sahip olduğunu anlattı.

Depremler ve Allah'ın İradesi

Muhabirin depremler için bir önlem alınması gerekmez mi? Sorusuna, şahıs depremlerin Allah'ın emriyle gerçekleştiğini söyledi.

Konuşmasının devamı şöyle:

“Allah emretmeden toprağa bir şey olmaz. Zaten toprağı ayakta tutan cenab ı Allahtır. Binaları da o ayakta tutuyor.”

Aynı Allah Japonya’da da deprem yapıyor, orada insanlar ölmüyor sizce sebebi nedir? Sorusuna şahıs, “Japonya'daki insanlar güneşe tapıyorlar Allah’a tapmıyorlar. Allah onları ikaz ediyor. Dünya peşinde koşmayın diyor benim peşimden koşun diyor. İstersen en sağlam binayı yap ben onu yıkarım diyor” dedi.

"Sizi kim görevlendirdi"

Kim tarafından görevlendirildiği konusunda sorulan soruya Arabistan'dan geldiğini öne süren şahıs, "Onu söylemem, siz kendinize sahip çıkın" şeklinde cevap veriyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli