İBB adaylığı için Ekrem İmamoğlu yerine 'Mustafa Sarıgül' iddiası

20-07-2023
Etiketler CHP İBB Ekrem İmamoğlu Mustafa Sarıgül Yerel seçimler
A+ A-

Haber Merkezi – Gazeteci Hilal Köylü, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığı için CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ü düşündüğünü söyledi.

CHP'de değişim talebinde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu’nun A takımında yer alan eski yöneticilerle yaptığı çevrimiçi toplantının görüntüleri sızdırılmış, akabinde CHP içinde tartışmalar alevlenmişti.

İmamoğlu toplantı için "Gizli değildi" derken, CHP sözcüsü Faik Öztrak ise "Etik olmayan toplantıyı doğru bulmuyoruz. Yarışmaya hazırız" demişti.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun yaşananlardan rahatsızlık duyduğu, İmamoğlu'nu yeniden İBB adaylığı için düşünmediği iddia edildi.

Nevşin Mengü'nün yayınına konuk olan gazeteci Hilal Köylü, CHP'nin İBB Başkan adaylığı için CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ü düşündüğünü söyledi.

Köylü açıklamasında, "CHP kulislerinde İstanbul seçimi için Ekrem İmamoğlu'nun alternatifi olarak Mustafa Sarıgül görülüyor" dedi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, toplantının sızdırılması sonrası İmamoğlu ve CHP kurmaylarına şarkı sözleriyle göndermede bulunmıştu.

Sarıgül, Twitter hesabından paylaştığı gönderide "Tutmayın yol verin gidene gidene Cevap da vermem artık gücüme gidene" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli