Filistinli iş adamı Türkiye'de sokak ortasında öldürüldü

19-08-2024
Etiketler Filistin İş insanı Silahlı saldırı
A+ A-

Haber Merkezi - İstanbul'un Kağıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde Filistinli bir iş adamına yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda iş adamı hayatını kaybetti.

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde dün gece yaşanan silahlı saldırıda, Filistinli bir iş adamı hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı.

Alınan bilgilere göre, saat 22.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi'nde park halindeki bir araca düzenlenen saldırıda, araçta bulunan Filistinli iş adamı A.K. (30) başından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırının hedefi olan bir başka Filistinli vatandaş F.M. ağır yaralanırken, iş adamının koruması E.K. ise ayağından yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Susturuculu silahla saldırı

İHA’da yer alan habere göre olay yerinde yapılan incelemede, saldırıda susturucu takılmış bir tabanca ve çok sayıda boş kovan bulundu. Polis ekipleri, saldırgan veya saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Valilikten açıklama

Saldırıya ilişkin İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, 18 Ağustos Pazar saat 22.30 sıralarında gerçekleştirilen silahlı saldırıda yabancı uyruklu A.K'nin (30) hayatını kaybettiği, yabancı uyruklu arkadaşı F.M'nin ağır yaralandığı, A.K'nin koruma görevlisi E.K'nin ise ayağından yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Olay yerinde yapılan incelemede saldırıda kullanıldığı düşünülen susturucu takılmış 1 tabanca ile çok sayıda boş kovan bulunmuştur. Saldırıda yaralanan 2 kişinin tedavisi kaldırıldıkları hastanede devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Olayın failinin yakalanmasına yönelik geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin

İYİ Parti'den istifa eden belediye başkanı CHP'ye katıldı

Edirne'de temmuz ayında İYİ Parti'den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, CHP'ye katıldı. Martin, "Baba ocağının kapılarını bize yeniden açan Özgür Özel'in yoluna, yoldaş olmak için buradayım" dedi.