Ailesini doğramış, hastanede parmağını kesip yutmuştu: Resimleri ortaya çıktı

17-08-2023
Etiketler Zonguldak Cinayet Rabia Çataklı
A+ A-

Haber Merkezi - Zonguldak'ta annesi ve anneannesini bıçakla öldürdükten sonra cesetlerini parçalara ayıran Rabia Çataklı ifadesinde "Mehdi olduğumu hissettim. Onların şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi. Ben de öldürdüm” dedi. Rabia Çataklı’nın gözaltına alındıktan sonraki resmi ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Pazar günü Zonguldak Devrek'te Rabia Çataklı (31) isimli kadın, annesi Şeyda Çataklı (56) ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı (77) bıçakla öldürdü.

Daha sonra annesini baltayla 110 parçaya, anneannesini 6 parçaya böldü. Ceset parçalarını sokağa attı.

Anne ile anneannenin ceset parçalarının pencereden atıldığını gören komşular dehşete kapılıp polisi aradı. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri kan donduran bir manzarayla karşılaştı. Cinnet getiren Rabia Çataklı gözaltına alındı.

Hastanede kendi parmağını koparıp yuttu!

Ceset parçaları toplanarak adli tıpa yollandı. Hastanede sağlık kontrolüne alınan cani ise bu sırada serçe parmağını koparıp yuttu.

5 sakinleştirici iğnenin ardından tutuklanan Çataklı, "Bunu neden yaptığımı bilmiyorum.  Ölecek gibi hissettim. Mehdi olduğumu hissettim. Onların birer şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi. Ben de öyle yaptım. Onları öldürdüm. İkisini de çok severdim…" dedi.

Rabia Çataklı'nın psikolojik rahatsızlıkları olduğu, cinayetten hemen önce annesi tarafından hastaneye götürüldüğü, ancak "kızıma deli derler" diye hastaneye yatırılmadan eve getirildiği ortaya çıkmıştı.

Rabia Çataklı'nın vahşet sonrası evde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli