Evlenme teklifini reddeden kızı düğünde öldürüp intihar etti

15-01-2024
Etiketler Düğün Sultanbeyli İntihar Kadın cinayeti
A+ A-

Haber Merkezi - İstanbul'da bir düğün salonunda Ahmet Taşan, evlenme teklifini reddeden 19 yaşındaki Kader İrgören'i öldürüp intihar girişiminde bulundu. Şahsın daha önce genç kıza "Gideceğimiz nişan ikimize de mezar olacak" şeklinde bir tehdit mesajı attığı öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde Sultanbeyli'de bulunan bir düğün salonunda 19 yaşındaki Kader İrgören bir yakınının nişanı için gittiği salonda daha önce kendisini istemeye gelen Ahmet Taşan ile karşılaştı.

Ahmet Taşan, karşısında gördüğü genç kıza silahla ateş etti.

Genç kızı başından vuran Taşan, daha sonra aynı silahla kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Genç kız hayatını kaybetti

Olaya şahit olan İrgören'in yakınları kendi imkanları ile genç kızı yakında bulunan bir özel hastanenin acil servisine kaldırdı.

İrgören burada yapılan ilk müdahalenin ardından Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Genç kız, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İntihara teşebbüs eden Ahmet Taşan ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İHA’nın haberine göre, istemeye gittiklerinde aldığı ret cevabından sonra genç kızı saplantı haline getiren Ahmet Taşan'ın tehdit mesajı attığını ancak Kader İrgören'in bunu kimseye söylemediğini belirten yakını Ferhat İrgören "Kader'e mesaj atmış gideceğimiz nişan ikimize de mezar olacak diye ama kız kimseye söylememiş” dedi.

Genç kızın cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak cenaze namazı için Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii'ne götürüldü.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli