MHP Genel Başkan Yardımcısı: Artık MHP sahaya inmiştir

Haber Merkezi - MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'nin artık sahaya indiğini belirterek, bunun 2023 Haziranı'na kadar devam edeceğini bildirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kızılcahamam’da düzenlediği il başkanları toplantısı sona erdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları"nın da 18 Şubat'ta başlayacağını belirterek "Son genel seçimlerde CHP'nin birinci çıktığı yerlere gitmek, önceliği onlara vermek suretiyle vatandaşla tekrar buluşacağız. 'CHP'nin başını çektiği ittifak ne yapmaya çalışıyor' sorusunun cevabını, insanlarımıza aksettireceğiz. Bu ittifak çerçevesinde 2023 seçimlerine hazırlanırken millete neyi vaat ettikleri, bunların gerçek olup olmadığı hususunda MHP olarak tespitlerimizi insanımızla paylaşacağız" dedi.

“Artık MHP sahaya inmiştir”

Yaza kadar ülkedeki tüm ilçeleri gezmiş olacaklarını ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:

"Bu, daha sonraki faaliyetlerle de taçlandırılacak, orada bitmeyecek. Artık MHP sahaya inmiştir, tüm teşkilat kademeleriyle 2023 yılının haziran ayına kadar bu böyle devam edecek. Bunun bilinmesini isteriz.

Aktif bir siyasi hayat, çaba içerisindeyiz ve aldığımız sonuçlardan da doğrusu çok memnununuz. Çünkü partimiz şu anda sahada en rahat partidir.

İnsanımıza söylemlerimizi ulaştırabildiğimiz gibi vatandaşlarımızın taleplerinin ne olduğunu da rahat bir şekilde not alıp, gereğini yapıyoruz."