Erdoğan'dan partisine bayram mesajı: Ayrılıklar olabilir

12-08-2019
Rûdaw
Etiketler Türkiye Recep Tayyip Erdoğan Kurban Bayramı
A+ A-

Haber Merkezi – Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisine yönelik bayram mesajında, "Birçok ayrılıklar şunlar bunlar vesaire gibi kampanyalar içerisine girenler olabilir. Ama unutmayın ki bayramlar bizim birlikte, beraberlikte, dayanışmada en üst noktalara tırmandığımız günlerdir. Kardeşliğimizi böldürtmeyeceğiz ve bu kardeşliğimizi güçlendirerek devam ettireceğiz" dedi.

 

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi'nde parti teşkilatıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

 

Programa telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partililerin bayramını kutladı.

 

Erdoğan, Kurban Bayramı'nın anlamının çok büyük olduğunu söyleyerek partililere şunları söyledi:

 

"Birliğinizin beraberliğinizin daim olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Birçok ayrılıklar şunlar bunlar vesaire gibi kampanyalar içerisine girenler olabilir. Ama unutmayın ki bayramlar bizim birlikte, beraberlikte, dayanışmada en üst noktalara tırmandığımız günlerdir. Unutmayın bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Kardeşliğimizi böldürtmeyeceğiz ve bu kardeşliğimizi güçlendirerek devam ettireceğiz."

 

Bayramdan sonraki kongre sürecini hatırlatan Erdoğan, "Önümüzde belde, ilçe kongreleri, il kongreleri var. Ardından da büyük kongremiz var. Bütün bu kongrelerimizle beraber bu kongrelerden çok daha güçlenerek çıkacağız ve 2023'e de böyle hazırlanacağız" diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli