Sermiyan Midyat, Sedat Peker’i taklit etti, Ahmet Hakan’a sert çıktı

12-06-2021
Etiketler Sedat Peker Sermiyan Midyat Ahmet Hakan
A+ A-

Haber Merkezi - Oyuncu Sermiyan Midyat, Sedat Peker'in taklidini yaptığı videosunu, “Tahammül bile edemedim” diyerek eleştiren Ahmet Hakan’a, “Namusu maaşı kadar olan gazeteciler! Sikletim değilsiniz” yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, Sedat Peker'in taklidini yaptığı “Kanal İstanbul” göndermeli videosu sosyal medyada olay oldu.

Midyat, "Vallahi yenileceğiz" etiketi ile paylaştığı videoda Kanal İstanbul'la ilgili eleştirilerini sile getirdi.

Sedat Peker'in giydiği kıyafetleri giyen Midyat videosuna "kıymetli kardeşlerim" diyerek başladı.

Videoda Sedat Peker gibi ses tonu ve cümleler kullanan Sermiyan Midyat, masasında da çeşitli objeler bulundurdu.

Sedat Peker videolarının son dönemde çok izlenmesinden dolayı böyle bir video çektiğini anlatan Sermiyan Midyat, yaşanan sıkıntılara dikkat çekmek istediğini söyledi.

Ahmet Hakan: Kusura bakma ama aynı onlar gibisin Sermiyan Midyat

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ise, “Kahrolası bir geyik: Doğulular şöyle batılılar böyle” başlığı ile bugün yayımladığı yazısında video nedeniyle Sermiyan Midyat’ı eleştirdi.

Midyat’ın videosu için, “Gülmedim. Düşünmedim. Tahammül bile edemedim. Yirmi beş saniyede kapattım. Başkası adına utanarak...” diyen Hakan, “Trafikte ambulansın peşine takılan uyanıklar var ya... Kusura bakma ama aynı onlar gibisin Sermiyan Midyat. Otur. Sıfır” ifadelerini kullandı.

Sermiyan Midyat: Sikletim değilsiniz

Sermiyan Midyat bu eleştirilere Twitter hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi.

Midyar, “Güzel yürekli insanlar; Çevre konusuna dikkat çekmek için yaptığım videoya gülmeye çalışanlar olmuş. Her daim ambulansın önünde yol açanlardan oldum. Arkasına saklanıp yol bulanlardan değil. Namusu maaşı kadar olan gazeteciler! Sikletim değilsiniz. BEKLEME YAPMA TİCARİ DEVAM ET” diye yazdı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli