Erdoğan-Akşener görüşmesindeki iddialara ilişkin İYİ Parti'den açıklama

12-04-2024
Etiketler Meral Akşener Recep Tayyip Erdoğan İYİ Parti
A+ A-

Haber Merkezi - İYİ Parti’den Genel Başkan Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayramda yaptığı telefon görüşmesine ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, görüşmenin bayramlaşma dışında bir içeriği olmadığı belirtildi.

Partinin resmi X hesabından "Milletimizin takdirlerine sunuyoruz" notuyla yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Dün bayramlaşma programı kapsamında Sayın Cumhurbaşkanı ile Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener arasında nezaketen yapılan bir telefon görüşmesine ilişkin olarak gerçek dışı haber ve iddialar ortaya konulmuştur.

Bayramlaşma dışında bir içeriği bulunmayan bu görüşme, farklı saiklerle Partimize yönelik bir algı operasyonuna dönüştürülmüştür.

Söz konusu haberlerin organize olarak yayılması ise İYİ Parti'nin kurumsal yapısına zarar vermeyi amaçlamaktadır. Gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunu kamuoyunun takdirlerine sunarız."

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı telefon görüşmesinde Akşener'in partinin başında kalmasını istediğine yönelik iddialarla ilgili haberler yayımlanmıştı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Kayıp Rojin Kabaiş’in babası Rûdaw’a konuştu. / Video alıntısı / Rûdaw

Kayıp Rojin Kabaiş’in babası Rûdaw’a konuştu: Kimseyle sorunu yoktu, kimseden şüphelenmiyoruz

Baba Nizamettin Kabaiş kızını 3-4 gün önce Diyarbakır'dan kendisinin bizzat okula getirdiğini ve hiçbir sorun yaşamadığını, herhangi bir sorunu olsa dahi bunu annesiyle, kız kardeşiyle ya da kendisi ile paylaşacağını söyledi.