Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek

10-06-2024
Etiketler Erdoğan Sinan Ateş i Ayşe Ateş
A+ A-

Haber Merkezi – Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, suikat sonucu yaşamını yitiren Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşeceği açıklandı.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından görüşmenin önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi. Haberi Anadolu Ajansı geçti.

Ayşe Ateş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmenin ardından gazetecilere, Erdoğan'la görüşmek için birçok kez girişimlerde bulunduğunu söylemişti.

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın kendisini 10 gün önce aradığını belirten Ayşe Ateş, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın geçen hafta içi benimle görüşeceğini söyledi. Ancak akabinde MHP'nin grup toplantısı oldu. Devlet Bahçeli her zaman olduğu bizi karalamakla, iftira atmakla itham etti. Orada bir çağrıda bulundu. 'Bunların sırtını sıvazlamayın' dedi. Bence Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmeden haberi oldu. Bu sebeple Cumhurbaşkanına mesaj gönderdiğini düşünüyorum. Sanırım bu sebeple çağrılmadık. Normalde geçen hafta görüşmemiz gerekiyordu. Ancak görüşme gerçekleşmedi. Bahçeli'nin çağrısı sanırım karşılık buldu" demişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli