Dilan Polat'ın çocuk bakıcısı Şule, sınır dışı edildi

09-12-2023
Etiketler Dilan Polat Engin Polat Şule
A+ A-

Haber Merkezi - Dilan ve Engin Polat çiftinin çocuklarının bakıcısı Şule, geçtiğimiz haftalarda akrabalarını Polatların villasına yerleştirmesi üzerine gözaltına alınarak, haklarında sınır dışı kararı verilmişti. Şule’nin ülkesine gönderildiği ortaya çıktı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftinin Şule isimli Özbekistanlı çalışanının cezaevine giren çiftin evine, iki akrabasını yerleştirdiği iddia edilmişti.

Dilan Polat'ın kıyafetleriyle son günlerde görülen Özbekistanlı Şule ile evde yardımcılık yapan akrabası Nargiza K. geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı.

Yapılan kontrollerde Şule'nin ikamet izninin bittiği, Nargiza K.'nın ise 9 ay önce turist vizesi ile Türkiye’ye girdiği ve kaçak durumda olduğu tespit edildi.

Şule Türkiye'den sınır dışı edilerek memleketi Özbekistan'a döndü. Ülkesine giderken video çeken Şule, alnının akıyla gittiğini söyledi.

TikTok hesabından paylaşım yapan Şule, "Millet olarak rahatlayın ama bir şeyde unutmayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli