Gece yarısı kadının evine girip yüzüne yanıcı madde döktü

08-10-2021
Rûdaw
Etiketler Kadın cinayeti Kadına yönelik şiddet
A+ A-

Haber Merkezi – İstanbul Avcılar'da bir kişi evine girdiği kadını uyuduğu sırada, yüzüne yanıcı kimyasal madde dökerek ağır yaraladı. Söz konusu saldırgan gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Merkez Mahallesi'nde ikamet eden Y.U.'nun evine giren erkek arkadaşı, kadının yüzüne yanıcı kimyasal madde dökerek kaçtı.

Saldırıda ağır yaralanan Y.U. hastanede tedavi altına alındı. Y.U.’nun hayati tehlikesi bulunuyor.

İhbar üzerine harekete geçen polis, saldırıyı gerçekleştiren M.Y.'yi Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı.

Saldırganın 16 ayrı suçtan kaydı olduğu tespit edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 5 Ekim’de yaşanan saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

“05.10.2021 tarihinde ilimiz Avcılar ilçesi Merkez mahallesinde bulunan bir ikamette, Y.U. isimli bayan şahsın, erkek bir şahıs tarafından üzerine sıvı dökülerek yakılmak suretiyle yaralanması olayı ile ilgili yapılan detaylı çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren şahsın M.Y. olduğu ve şahsın 16 adet değişik suçlardan kaydının bulunduğu tespit edilmiş, şahıs Esenyurt ilçesi Talatpaşa mahallesinde görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Kaldırıldığı hastanede tedavi görmekte olan yaralı şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili tahkikat işlemleri devam etmektedir.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli