MHP lideri: Kürdistan hayal!

08-05-2015
Rûdaw
Etiketler MHP Bahçeli PKK Erdoğan Davutoğlu Kürdistan
A+ A-

Haber Merkezi – Türkiye’nin aşırı sağ muhalefet partisi MHP’nin lideri Devlet Bahçeli, “Türkiye’de bazı kesimlerin Kürdistan hayaline kapıldığını” söyledi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli, bugün Bursa’da Gökdere Meydanı’nda seçim mitingi düzenledi. Bahçeli, şöyle konuştu:

 

“Kürdistan hayallerine kapılanlar, bu yanlıştan dönünüz. Çözüm ve barış diyerek çözülmemizi ve çökmemizi projelendiren milliyet fukaraları bu hayalden uyanınız. Bizim verecek toprağımız yoktur. Bizim peşkeş çekecek değerimiz yoktur. Bizim kaybedecek bir tek insanımız yoktur.”

 

Milli ve üniter devleti kimseye bırakmayacaklarını, saldırı ve tahriklere sessiz kalmayacaklarını ifade eden MHP lideri, “Bunları en başta 17-25 Erdoğan ve kumandalı Başbakan Davutoğlu iyi bilmeli, iyi anlamalıdır” diye konuştu.


Bahçeli, halktan başkanlık sistemine karşı çıkmalarını isteyerek, şunları söyledi:

 

“Türk milleti var olduğu müddetçe, Türkiye temellerinden ve kuruluş ilkelerinden sapmadığı sürece kötülük egemenlik kuramayacaktır. PKK’nın destek ve bilirkişiliğiyle başkanlık amacı güden Erdoğan gün yüzü göremeyecek; heves ettiği bölünme anayasası elinde patlayacaktır.”

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli