VİDEO - İSTANBUL – Market sapığı komiser çıktı

08-01-2023
Etiketler İstanbul Komiser Sapık
A+ A-

Haber Merkezi - Markette raflara bakan bir kadının etek altından gizlice fotoğrafını çekerken güvenlik kameralarına yakalanan sapığın, komiser Serdar Erdoğan olduğu ortaya çıktı. Erdoğan gözaltına alınıp tutuklandı.

İstanbul Kâğıthane’deki BİM zincir markette çekildiği iddia edilen görüntülerde, kadınları eteğinin altından fotoğraflayan bir erkek güvenlik kameralarına yakalandı.

Polise haber verilmesi ile gelen ekipler güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerdeki sapığın yüzü açıkça görülüyordu.

Yapılan soruşturmada görüntülerdeki kişinin Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Arnavutköy Polis Merkezi’nde grup amiri olarak görev yapan, 2018’de göreve başlamış Komiser Serdar Erdoğan olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet’in haberine göre, sapığın meslektaşları çıkması polisleri adeta yıktı. Polisler durumu hemen amirlerine ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirdi. Serdar Erdoğan için gözaltı kararı çıkarıldı.

Serdar Erdoğan gözaltına alındığında meslektaşlarına direnmedi. Polisler Serdar Erdoğan’a ters kelepçe taktı.

Erdoğan’ın telefonunda yapılan incelemede çok sayıda kadının görüntülerine ulaşıldı.

Savcılığa sevk edilen Serdar Erdoğan “özel hayatın gizliliğini ihlal ve cinsel taciz” suçlamasıyla tutuklandı. Ayrıca meslekten men edilmesi için hakkında idari soruşturma da açıldı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli