Çağlayan Adliyesi'nde intihar girişimi

07-11-2019
Rûdaw
Etiketler Çağlayan İstanbul
A+ A-

Haber Merkezi - Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda üst katlardan atladığı belirtilen bir kişi hayatını kaybetti.

Çağlayan Sarayı'nda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı adliyenin 6. Katından aşağıya atlayan kişinin 35 yaşında İbrahim Özkan adında bir olduğu tespit edildi.

Adliyenin 6. Katından atlayan 35 yaşındaki Özkan’ın ilk başta öldüğü sanılıp üstüne gazete kağıdı atılmıştı.

Olay yerine gelen Ambulans ekiplerinin ilk yardım müdahalesi sonucu hayata döndürülmüştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özkan’ın tum müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Adliye’den açıklama

Adliye tarafından yapılan açıklamada, Özkan’ın duruşma sonrasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı binanın 6. Katından ara boşluğa atladığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugün İstanbul 56. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan bir duruşmaya katılmak üzere, Çağlayan İstanbul Adliyesi’ne giden Edirne ili nüfusuna kayıtlı ve 1984 doğumlu İbrahim Özkan, duruşma sonrasında henüz bilinmeyen bir nedenle saat 12.20 sıralarında binanın 6. Katından ara boşluğa atlamıştır.

112 Acil ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan İbrahim Özkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.”

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

 

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli