Sedat Peker, Ağar’ı bu kez mazot kaçakçılığı ile suçladı

07-06-2021
Rûdaw
Etiketler Sedar Peker Mehmet Agar Mazot Kaçakçılık
A+ A-

Haber Merkezi - Sedat Peker daha önce Bodrum Yalıkavak Marina'ya Azeri iş insanı Mübariz Mansimov’dan tehditle gasp ettiğini öne sürdüğü Mehmet Ağar’ın bu kez mazot kaçakçılığı yaptığını iddia etti.

Organize suç örgütü lideri olduğu suçlamasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı eski ettiği Bakanı ve eski Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar hakkında yeni suçlamalarda bulundu.

Sedat Peker, "derin mehmet, marinanın yönetiminden ayrılmakla bu işler olmaz. Senin ve oğlunun üstüne olan, Mübariz’den gasp ettiğin, marinanın içinde olan mak petrolü de Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacaksın. Yoksa o benzin istasyonunda yaptırdığın mazot kaçakçılığının dosyasını açacağım” mesajını paylaştı.

Peker ayrıca; "Kıymetli dostlarım, dünyanın neresinde bir benzin istasyonunun beş bin tonluk gemilerin yanaşabileceği iki tane iskelesi olur? derin mehmet ve ekibi buradan mazot kaçakçılığı yapıyor, herkesin gözünün önünde. Muğla emniyet müdürü suat da seyrediyor” dedi.

Ne olmuştu?

Sedat Peker’in önceki “gasp”  iddiasını yanıtlayan Mehmet Ağar, "Rica üzerine yönetici olarak buradayım. Bizi buradan uzaklaştırınca yapılacak olan da belli: Buraya mafya çökecek" demişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Ağar’ın ifadelerine tepki göstererek, "Ben olsam 48 saat içinde bırakırım" demişti.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli