Bahçeli'den 'Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları'na tehdit: Vücutlarına mermi alırlar

07-05-2023
Etiketler Seçim2023 Devlet Bahçeli Tehdit Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu
A+ A-

Haber Merkezi – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs'ta acıklı bir son beklemektedir. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" ifadesini kullandı.

“Vücutlarına mermi alırlar”

Partisinin Yalova mitinginde konuşan Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu ve “ittifak ortaklarını” hedef alan konuşmasında şunları ifade etti:

“2022 yılının ekim ayında, Irak ve Suriye tezkerelerine hayır diyerek esasen terörle mücadeleye hayır diyen, Libya tezkeresine hayır diyerek Mavi Vatan'daki haklarımıza karşı gelen Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs'ta acıklı bir son beklemektedir. Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracaklarını vadediyor. Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar.”

Davutoğlu’ndan cevap

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bahçeli’nin “vücutlarına mermi alırlar” tehdidine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

“Bilin ki sizin tehditlerinizin hükmü yok!” ifadelerine yer veren Ahmet Davutoğlu’nun Bahçeli’ye verdiği cevap şu şekilde:

“Milleti ikna edemeyen ve bize yaptıkları hakaret ve ithamlardan netice alamayan Bahçeli ve Erdoğan son çare olarak tehdide başvuruyor.

Bahçeli’nin bize dönük mermi tehdidi, 1961 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rahmetli Prof. Dr. Ali Fuat Başgil’e silah gösteren darbeci zihniyetin hortlamasıdır.

Bilin ki sizin tehditlerinizin hükmü yok!

Tehdit, zamanın akışından korkan zayıf şahsiyetlerin kendini aldatmasıdır.

Zaman, tehdit edeni değil inandığı yolda tehdide boyun eğmeyeni taçlandırır.

Korktuğu için korkutmaya çalışmak zavallılıktır.

Size korku, bize cesaret

Size mermi tehdidi, bize muhabbet ahdi yakışır.

Teslimiyetimiz ise sadece Allah’adır.

Milletimiz merminize cevabı vakur bir tavırla sandıkta verecektir.”

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan cevap

“Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek”

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Bahçeli’ye sosyal medya hesabından verdiği yanıtta, “Mafyalar, militanlar, SADAT’çılar, 5’li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye’yi tehdit ediyor. Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli