Yakınları, Çağlayan’daki çatışmada iki ateş arasında kalarak ölen kadını anlattı

07-02-2024
Etiketler Çağlayan İstanbul Adliyesi Polis Çatışma Kadın DHKPC
A+ A-

Haber Merkezi – Dün, İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasında silahlı çatışmaya giren 2 kişi öldürüldü. O sırada yoldan geçen Dilfiraz Karataş da ağır yaralandı.

Dilfiraz Karataş, kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karataş'ın yakınları, İstanbul Bağcılar'daki evinde taziyeleri kabul etti.

Karataş'ın akrabası Zeynel Ağırgöl, yengesinin herkese yardım etmeyi sevdiğini, ''melek'' gibi bir insan olduğunu söyledi.

Dilfiraz Karataş'ın, yakınının mevlit yemeğini hazırlamak için yardıma gittiğini anlatan Ağırgöl, bu sırada saldırıda hayatını kaybettiğini kaydetti.

Komşusu Osman Kadıoğlu ise mahallede herkesin Karataş'tan övgüyle bahsettiğini belirterek, 25 yıldır tanıdığını Karataş'ın çok iyi bir komşu, anne ve abla olduğunu söyledi.

Kadıoğlu, "Mahallede kimseye zararı olmayan, güleç bir insandı. Melek gibi bir insandı, Allah rahmet eylesin. Teröre kurban gitmesi acı. 25 yıldır tanıdığımız için çocukları da elimizde büyüdü. Çocukları, ailesi ve bizler için zor. Ailesi de perişan oldu” diye konuştu.

Bağcılar Cemevi’nde tören düzenlenecek

Bağcılar Cemevi Alevi Toplumu ve Wels Alevi Kültür Derneği adına yapılan açıklamada, 1967 Erzincan'ın Çayırlı ilçesi doğumlu olan Dilfiraz Karataş’ın bugün Bağcılar Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: AA

Kuşadası’nda evleri yangına yakın olan vatandaşlara tahliye çağrısı

İzmir’in Selçuk ilçe Pamucak mevkiinde başlayan orman yangını Aydın’ın Kuşadası ilçesine sıçradı. Kuşadası’nın Bayraklı Dede Mahallesi’nde orman alanına yakın ikamet eden vatandaşlardan, yetkililer tarafından yapılan uyarılarla can güvenlikleri nedeniyle konutlarını boşaltmaları istendi.