HÜDA PAR, Batman'da milletvekili Serkan Ramanlı'yı aday gösterdi

05-02-2024
Etiketler HÜDA-PAR Batman Serkan Ramanlı 2024 Yerel Seçimler
A+ A-

Haber Merkezi - HÜDA PAR'ın Batman'da adayı Batman Milletvekili Serkan Ramanlı oldu.

Türkiye 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklanırken HÜDA PAR partisinde de aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Her seçim bölgesinde kendi logo ve adaylarıyla seçime girme kararı alan HÜDA PAR, Batman'da Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi.

Batman’da bir düğün salonunda düzenlenen HÜDA PAR Aday Tanıtım Toplantısı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şiir dinletisi ile başladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, toplantıda, 2012'de "dürüst siyaset" ve "gerçek adalet" şiarı ile siyaset yapmaya başladıklarını belirterek, insan merkezli bir siyaset anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.

Bu hedefe emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Yapıcıoğlu, parti olarak ilk kez 2014 yılında yerel seçimlere katıldıklarını aktardı.

Yapıcıoğlu, şöyle konuştu:

"İlk katıldığımız seçim olmasına rağmen hatırı sayılır bir oy elde ettik. Seçime girdiğimiz yerlerin pek çoğunda ikinci veya üçüncü parti olduk. Belki o seçimde hiçbir yerde birinci parti olup belediye kazanamadık ama bir sonraki seçimde, 2019'da bir belediyemiz oldu ve bir sonraki parlamento seçimlerinde de 4 parlamenterimiz Meclis'te davamızı temsil etme konumuna geldi ve inşallah bu aşamadan sonra diyoruz ki; 31 Mart'taki yerel seçimlerde artık HÜDA PAR belediyeciliğini de halkımıza gösterme, fiilen bunu ortaya koyma zamanı olacaktır."

Yapıcıoğlu, siyaset ve muhalefet anlayışlarını net ifadelerle ortaya koyduklarını dile getirerek, her zaman, doğrudan, haktan, hakikaten ayrılmayacaklarını, kim yaparsa yapsın yanlışı da eleştireceklerini söylediklerini belirtti.

HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışının merkezinde insan olduğunu ifade eden Yapıcıoğlu, şunları kaydetti:

“Belediyecilik anlayışımızda insan merkezli siyasetin ne olduğunu fiilen belediye başkanlarımızın seçildiği yerlerde vatandaşlarımıza göstermek mümkün olacaktır. Bizim belediyelerimizde rüşvet ve yolsuzluk asla olmayacaktır. Allah'ın izniyle hizmetler adil bir şekilde yapılacaktır."

HÜDA PAR'ın Batman adayı Serkan Ramanlı oldu

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım programında Batman Belediye Başkan Adaylığına Batman Milletvekili Serkan Ramanlı seçildi.

HÜDA PAR'ın Batman ilçelerindeki adayları ise şu şekilde belirlendi:

Hasankeyf ilçe Belediye Başkan Adayı Zeki Çetin

Gercüş İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Seyyidoğlu

Kozluk Belediye Başkan Adayı Hasan Aşkın

Beşiri Belediye Başkan Adayı Osman Ortaç

Bekirhan Belde Belediye Başkan Adayı İsmetullah Aksoy

Balpınar Belde Belediye Başkan Adayı Hüseyin Söğüt

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Erzincan adayları tanıtıldı

HÜDA PAR önceki gün de Bingöl’de aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

HÜDA PAR'ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet İlker Dönmezer, Bingöl Belediye Başkanı adayı Yunus Emiroğlu, Elazığ Belediye Başkanı adayı Yasin Kavaklı, Erzincan Belediye Başkan adayı Yusuf Sezgin ile bazı ilçelerin adaylarını tanıttı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli