Fahrettin Altun’dan Erdoğan’ın sağlık durumu hakkında videolu paylaşım

Haber Merkezi – Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni görüntülerini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Ankara'ya gelmek üzere İstanbul'dan ayrılışı sırasında düzenlenen uğurlama töreninde çekilen görüntüleri yayınlayan Altun, mesajına "Dosta güven, düşmana korku" notunu düştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda zorlanarak yürürken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada yayınlanmış ve sağlık durumunun “iyi olmadığı” iddia edilmişti.

AK Partili Ahmet Hamdi Çamlı da Twitter hesabından paylaşımda bulunarak, "Reis şimdi İstanbul'dan Ankara'ya geldi, turp gibi maşallah,ısırmaya kalkanların dişleri kırılır... Şeytancıklara itibar etmeyin...." ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu Twitter hesabından, Erdoğan'ın sağlığıyla ilgili WhatsApp'ta bir takım mesajların dolaşımda olduğunu söylemişti.

Erdoğdu paylaşımının devamında, "Siyasi hayatım Erdoğan ile mücadeleyle geçti… Erdoğan’ın bana açtığı onlarca davada haksızlığa uğradım… Tek dileğim Erdoğan’ın seçimlere sağlıklı ve zinde olarak girmesi ve sandıkta halka hesap vermesi…" ifadelerine yer verdi.