Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan: Bir isim öne çıktı, bu konuda uzlaşı sağlandı

03-03-2023
Rûdaw
Etiketler Altılı Masa Kılıçdaroğu Cumhurbaşkanı adayı Gelecek Partisi
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Altılı Masa’nın dünkü toplantısından sonra kamuoyunda, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olup olmadığı netlik kazanmadı.

Dünkü toplantıda altı genel başkanın, Kılıçdaroğlu’nun adaylığı üzerinde uzlaşıya varması bekleniyordu. Ancak toplantı sonrasında doğrudan adayı, adıyla birlikte zikreden bir açıklama gelmedi ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de Kılıçdaroğlu’nun adaylığına itiraz ettiği yönünde kulis bilgileri yayıldı.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan toplantıdan sonra katıldığı bir TV  yayında, “Uzlaşı sağlandı. Kamuoyu kimi bekliyorsa isim o" dedi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan, "Uzlaşılan isim Kılıçdaroğlu mu, sürpriz var mı?" sorusuna, "Bir isim öne çıktı. Bu konuda uzlaşı sağlandı. Geçiş süreci yol haritası sürecinde de uzlaşı sağlandı. Ortada bir metin var. Altılı Masa’nın, Millet ittifakı'nın kararı yetkili kurullarının bilgilendirilmesi üzerinedir” cevabını verdi.

Serkan Özcan, “Adı geçmeyen biri mi adaylık için konuşuldu” mealindeki sorusuna karşılık da “Hayır değil. Kamuoyu kimi bekliyorsa isim o" diye konuştu.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli