Genç kadın bir yıldır kendisini taciz eden adam tarafından öldürüldü

02-05-2023
Rûdaw
Etiketler Adanur Uzunkul Kadın cinayeti Bitlis İstanbul
A+ A-

Haber Merkezi – İstanbul’da Adanur Uzunkul isimli kadın kendisini bir yıldır taciz eden aynı iş yerindeki bir kişi tarafından öldürüldü. Genç kadının başına ateş açan Abdurrahman Hamo aynı silahla kendisini vurdu.  

Ailesi ile birlikte yaşayan 23 yaşındaki Adanur Uzkul İstanbul Başakşehir’de  bir tekstil firmasında muhasebeci olarak çalışıyordu.

Edinilen bilgilere göre aynı firmada çalıştığı Rojavalı olduğu belirtilen Abdurrahman Hamo tarafından bir yıldır rahatsız ediliyordu. Adanur Uzunkul, kendisine sevgili olmayı teklif eden Abdurrahman Hamo'yu her seferinde reddetti. Genç kızın yakınlarının verdiği bilgiye göre; madde bağımlısı olduğu belirtilen Hamo’nun genç kıza "takıntılı" olduğu ve ısrarlı tutumunun artık taciz boyutuna ulaştı.

Bunun üzerine Adanur’un ailesi aynı mahallede yaşayan Hamo’nun ailesiyle görüşerek rahatsızlığını iletti ancak, tavırlarında bir düzelme olmadı.

Hamo, pazar gecesi 22.30 sıralarında Adanur’un evinin önüne giderek kendisiyle konuşmak bahanesiyle dışarıya çağırdı. Kısa süren konuşmanın ardından Hamo, yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayı çıkartarak Adanur’un başına doğru ateş etti. Genç kız kanlar içinde yere yığıldı. Hamo daha sonra aynı silahı başına dayayarak ateşledi.

Olayı gören mahalle sakinleri hemen polis ve sağlık ekiplerini aradı. Sağlık ekibi ağır yaralı Adanur’u hastaneye kaldırırken, Hamo’nun öldüğü belirlendi.

Hamo’nun cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, Adanur da hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden genç kadının cenazesi otopsi işlemleri ardından bugün memleketi Bitlis merkezdeki Kadiri Mezarlığında defnedildi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli