Özgür Özel: İYİ Parti’nin alacağı karara saygılıyız

01-12-2023
Etiketler Özgür Özel İYİ Parti İttifak Meral Akşener CHP
A+ A-

Haber Merkezi - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptıkları görümeyi değerlendirirken; “Biz, Sayın Akşener ile son derece yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Şimdi, İYİ Parti’nin Genel İdare Kurulu’nun konuyu değerlendirmesini, alacakları kararı bekliyoruz. Alabilecekleri her iki karara da son derece saygılıyız. Ama ben sonucun olumlu yönde olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Meclis Grubu’nun 1-3 Aralık’ta Manavgat’ta düzenlenen kampına katılmak üzere Antalya’ya gitti.

Antalya Havaalanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, şunları söyledi:

“İlginize teşekkür ederiz. Antalya’ya geldik. Sağ olsun örgütümüz, belediye başkanlarımız burada. Daha önce de hep söylediğimiz gibi, il başkanlığımıza gidiyoruz, baba ocağına gidiyoruz. Daha sonra buradan hareket edip Manavgat’a gideceğiz. Orada da Manavgat İlçe Başkanlığı’nda görüşeceğiz. Dünden bugüne yeni bir gündem yok. Biz, Sayın Akşener ile dünkü açıklamada ifade ettiğim gibi, son derece sıcak, son derece yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Şimdi, pazartesi günü İYİ Parti’nin Genel İdare Kurulu’nun konuyu değerlendirmesini, alacakları kararı bekliyoruz. Alabilecekleri her iki karara da son derece saygılıyız. Ama ben sonucun olumlu yönde olmasını temenni ediyorum. Bizim kampımıza gelince; biz, 3 gün boyunca hem ailelerimizle birlikte grubun birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak için -ki bu gelenekseldir ama kongre gündeminden dolayı yapamamıştık- önümüzdeki bütçe takvimini, yasama faaliyetlerini hem de yaklaşmakta olan yerel seçimleri ve o konuya ilişkin milletvekillerimizin görüşlerini alacağız. Milletvekillerimize çeşitli sunumlar, eğitimler yapılacak. Tüm kamplarımızın olduğu gibi bu kampın da grubumuza katkı sağlayacağına inanıyoruz.”

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli