Diyarbakır’da bir kız çocuğu ile bir genç kızdan haber alınamıyor

Haber Merkezi – Diyarbakır’da 12 yaşındaki Berfin Öztemel ile 20 yaşındaki Esranur Deniz’den haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Aşağıkonak Köyü'nde yaşayan 12 yaşındaki Berfin Öztemel, dün öğle arasında okuldan eve gitmek üzere ayrıldı, ancak o andan itibaren kendisinden bir daha haber alınamadı.

Berfin Öztemel’in okuldan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Ailesi kızlarını gören veya hakkında bilgi sahibi olanların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramaları isterken AFAD ve Jandarma ekiplerinin de arama çalışmalarına başladığı belirtildi.

Güzellik merkezine itfaiye merdiveni ile girildi

Öte yandan yine Diyarbakır'da önceki günden beri Esranur Deniz’e ulaşamayan anne ve babası, kızlarının çalıştığı güzellik salonuna gitti.

DHA'nın haberine göre Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Faik Ali Sokak’ta bulunan 6 katlı bir apartmanın 4’ncü katında bulunan iş yerinin kapalı olması üzerine baba, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, hayatından endişe ettiğini belirterek, içeride olabileceği ihbarında bulundu.

Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, itfaiye aracının merdiveniyle iş yerine girdi. İş yerinde yapılan incelemede kimsenin olmadığı tespit edildi.

Esranur’un bulunması için çalışmalar sürerken, baba ve anne ifadesinin alınması için emniyete götürüldü.