Irak Parlamento Başkanı Halbusi’den Rûdaw’a Stevie Ödülü için tebrik mesajı

17-08-2023
Etiketler Muhammed Halbusi Irak Stevie Altın Ödülü Rûdaw Medya Grubu
A+ A-

Erbil (Rûdaw) – Irak Parlamentosu Başkanı Muhammed Halbusi, 2023 En İyi Medya Şirketi dalında Altın Stevie Ödülü alan Rûdaw Medya Grubu’nu tebrik etti.

Rûdaw Medya Grubu, Kürdistan ve bölgedeki rolü nedeniyle The Stevie tarafından belirlenen "2023 En İYİ Medya Şirketi” altın ödülünün sahibi oldu.

Ödül dolayısıyla Irak Parlamentosu Başkanı Muhammed Halbusi, Rûdaw Medya Grubu’nu tebrik eden bir mesaj gönderdi.

Halbusi, “Uluslararası En İyi Medya Şirket dalında Stevie Altın Ödülü'nü kazanan Rûdaw Medya Grubu çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi.

Her yıl 70'ten fazla ülkeden 12 binden fazla şirket, grup ve kurum Uluslararası Stevie Ödülleri'ne aday gösteriliyor. Kurum bünyesinde binden fazla profesyonel ve uzman değerlendirme sürecine katılarak ödüle layık olan tarafları belirliyor. Tüm adayların da bu süreçte jüri heyetinin her bir üyesinin değerlendirmelerinden haberdar olma hakkı bulunuyor.

Rûdaw, bu yıl 20’incisi düzenlenen Uluslararası İşletme Ödülleri (The International Business Awards) yarışmasında üç etkili televizyon programı sayesinde Altın Ödül’ün sahibi oldu.

Rûdaw’ın yetenekli sunucuları Renc Sengawi’nin sunduğu “Legel Renc” (Renc İle), Şahyan Tahsin’in sunduğu “Berpirsyar” (Sorumlu) ve Dr. Aras Bradosti’nin sunduğu “Dr. Aras” programları Rûdaw’a Altın Ödül’ü getirdi.

2023 Uluslararası Stevie Ödülleri 14 Ekim'de İtalya'nın Roma kentinde düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli