Irak Medya ve İletişim Kurulu: Rûdaw küresel olduğunu kanıtladı

15-08-2023
Etiketler Ali El-Muayid Irak Rûdaw Medya Grubu Stevie Altın Ödülü
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - Irak Medya ve İletişim Kurumu Başkanı Ali El-Muayid, Stevie Altın Ödülü için Rûdaw’ı tebrik ederek, “Bu Rûdaw Medya Grubu’nun her geçen gün genişlediğini ve küreselliğini kanıtladığını gösteriyor” dedi.

Rûdaw Medya Grubu, ABD merkezli The Stevie tarafından her yıl dünyanın en iyi şirketlerine verilen 2023 Uluslararası Altın Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

Rûdaw, Kürdistan ve bölgedeki rolü nedeniyle “En İyi Medya Şirketi” dalında bu ödülün sahibi oldu.

Rûdaw’a bir tebrik mesajı da Irak Medya ve İletişim Kurulu Başkanı Ali El-Muayid’den geldi.

Muayid, Rûdaw’ın dünya çapında 12 binden fazla şirket içerisinde medya kuruluşu ve sosyal medyası ile uluslararası bir ödül aldığını ve bunun gurur kaynağı olduğunu söyledi.

 Ali El-Muayid, “Rûdaw Medya Grubu, halkın taleplerini göz önünde bulundurup ihtiyaçlarına cevap vererek, giderek daha küresel olduğunu kanıtlamış ve tüm sosyal ağ platformlarında hakimiyetini göstermiştir” ifadelerini kullandı.

 Rûdaw'ın başarısının arkasında profesyonel gazeteciliğin ilkelerini savunan gazeteciler olduğunu belirten El-Muayid, “Bu da Rûdaw'ı Irak'ın önde gelen medya kuruluşlarından biri haline getiren ve geniş bir izleyici kitlesinin yayınlarına güvenmesini sağlayan bir unsurdur” dedi.

Irak Medya ve İletişim Kurumu Başkanı Ali El-Muayid ayrıca bu başarıların devamını diledi.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Foto: Kanada'nın Irak Büyükelçisi Kathy Bunka

Kanada'nın Irak Büyükelçisi: Kürdistan parlamento seçimleri için desteğe hazırız

Kanada'nın Irak Büyükelçisi Kathy Bunka Kürdistan Bölgesi’nde parlamento seçimlerinin Ekimde yapılmasına karar verilmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, "İstenildiği takdirde seçimlerin yapılmasına yardım etmeye hazırız" dedi.