Bağdat'ta ABD üssüne roketli saldırı

3 saat önce
Etiketler Bağdat ABD üssü Füzeli saldırı
A+ A-

Haber Merkezi - ABD kuvvetlerine ev sahipliği yapan Bağdat Uluslararası Havalimanı yakınlarında Victoria Askeri Üssüne en az iki katyuşa roketi atıldı Saldırıda yaralanan olmadı. Güvenlik güçleri, bölgedeki bir araçta füze fırlatma rampası buldu.

Orta Doğu'da en sıcak gecelerden biri yaşanıyor. İsrail'in kara harekatı başlattığı Lübnan'dan sonra Irak'taki ABD Victoria üssüne katyuşa saldırısı olduğu öğrenildi.

Irak haber ajansı INA'nın güvenlik kaynağına dayandırdığı haberine göre, ABD kuvvetlerine ev sahipliği yapan Uluslararası Bağdat Havalimanı'nda boş alana 1 Katyuşa füzesi düşerken, bir diğer Katyuşa füzesi de orada bulunan Terörle Mücadele Servisi'ne ait araç park alanına düştü.

Söz konusu saldırıda yaralanan olmadığı kaydedildi. Güvenlik güçlerinin, Bağdat'ın Amiriye bölgesindeki bir araçta füze fırlatma rampası bulduğu da belirtildi.

Rûdaw’a konuşan Bağdat Uluslararası Havalimanı Güvenlik Müdürü Hüseyin Ali, uçak seferlerinin normal saatlerinde gerçekleştiğini ve herhangi bir aksamanın söz konusu olmadığını söyledi.

Ali, uçak seferlerinin devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli