KAVGA ETTİKLERİNİ DUYURMUŞTU - Deniz Akkaya'nın kızı koruma altına alındı

28-05-2024
Rûdaw
Etiketler Deniz Akkaya Kız çocuğu Kavga Koruma Çocuk Esirgeme Kurumu
A+ A-

Haber Merkezi – Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldığı, gerekli psikolojik desteği vermeye başladığı öğrenildi.

Deniz Akkaya ise X hesabından yaptığı paylaşımda “Kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme’ye. Burnu sürtsün diye” ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgiye göre Akkaya'nın kızı hakkında sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

Görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başladığı öğrenildi.

Kızını ders laması için Çocuk Esirgeme kurumuna kendi rızası ile gönderdiğini belirten Akkaya ise “Kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme’ye. Burnu sürtsün diye” ifadelerini kullandı.

Akkaya, sosyal medya hesabından kızıyla yaşadığı kavgayı kamuoyuyla paylaşmıştı. Akkaya paylaşımında, "1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü" demişti.

Deniz Akkaya, kızının kendisini 1.5 saat boyunca balkona kilitlediğini belirtmişti. Komşuların ve güvenlik görevlilerinin ve çağrılan polisin müdahalesiyle balkondan alınan Akkaya, yaşadığı olayı X hesabından paylaşmışı.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli
 

Son paylaşılanlar

Ağrı Dağı / ANKA

İranlı dağcının cenazesi Ağrı Dağı’ndan indirildi

Açıklamada, 3 farklı bölgeye kurtarma istasyonları kurularak 4 bin 300 rakımda bulunan güvenli bölgeye getirilen kazazedenin naaşının dün saat 17.05 itibarıyla dağdan indirilerek sağlık ekiplerine teslim edildiği bildirildi.