İDDİA - Ebru Gündeş ile Kürt iş insanı Xoşnav gizlice evlendi

27-08-2022
Rûdaw
Etiketler Ebru Gündeş Rassan Khoshnaw Rıza Zarab
A+ A-

Haber Merkezi – Türkiye’nin ünlü şarkıcıcı Ebru Gündeş’in Erbilli iş insanı Resen Xoşnav ile Dubai’de gözlerden uzak evlendiği iddia edildi.

Türkiye medyasında yer alan haberlerde ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile Erbilli iş insanı Resen Xoşnaw (Rassan Khoshnaw)'ın evlendiği öne sürüldü.

Şarkıcı Ebru Gündeş'in Kürdistan Bölgesi vatandaşı iş insanı Rassan Khoshnaw (Resen Xoşnav) ile Dubai’de gizlece evlendikleri iddiası magazin gündemine oturdu.

Daha önce iki kez evlenen, "Beni ünlü isimlerle aldattı" dediği 11 yıllık eşi ve Türkiye’de ismi rüşvet ve kara para ile duyulduktan sonra ABD’de yakalanan Reza Zarrab’dan geçen sene boşanan şarkıcı Ebru Gündeş’in kendisinden 20 yaş küçük olan Kürt iş insanı Rassan Khoshnaw'la gönül ilişkisi kurduğu iddia ediliyordu.

Türk magazin siteleri, 28 yaşındaki Khoshnaw’ın, 48 yaşındaki Ebru Gündeş'in tüm konserlerine katıldığına ve ön sıradan izlediğini sürekli gündemine taşımıştı. Gündeş'in Khoshnaw ile sevgili olduklarının ilk karesi sosyal medyada yayınlanmıştı.

Dubai’ye yerleşecek

Sevgilisi ile Dubai'de gizli gizli görüşen Gündeş'in, Khoshnaw ile Dubai'de evlendiği iddia edildi. Gündeş'in kızı Alara için okul baktığı ve Dubai'ye yerleşeceği de öğrenildi. İddialara göre Gündeş, sadece konser olduğu zamanlarda Türkiye'ye gidecek.

Rassan Khoshnaw'ın inşaat, pazarlama, distribütörlük gibi sekörlerde faaliyet gösterdiği belirtiliyor.

28 yaşındaki Erbilli Kürt iş insanının şimdilerde dijital sosyal medya yatırımlarına yöneldiği öğrenildi.

Khoshnaw’ın, 48 yaşındaki Ebru Gündeş'le geçen sene Şubat ayında yakınlaşmaya başladığı iddia ediliyor.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli