İş insanı Yılmaz Üzeyiroğlu’nun gönderdiği ayakkabılar çocuklara ulaştı

20-01-2023
Rûdaw
Foto: @uzeyirogluYLMZ
Foto: @uzeyirogluYLMZ
Etiketler İş insanı Yılmaz Üzeyiroğlu Yılmaz Üzeyiroğlu Kışlık Bot Ayakkabı Köy okulu Çocuk Öğrenci
A+ A-

Erbil (Rûdaw) - Üzeyiroğlu AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Üzeyiroğlu’nun, her yıl olduğu gibi geçen yıl da (Aralık ayında) bölge kentlerinde çocuklara gönderdiği 10 bin kışlık ayakkabı çocuklara ulaştı.

İzmir, İstanbul ve Kuşadası’nda faaliyet gösteren Üzeyiroğlu İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kürt iş insanı Yılmaz Üzeyiroğlu; Diyarbakır, Van, Ağrı, Hakkari, Mardin, Siirt, Muş, Kars, Bingöl, Iğdır, Ardahan, Şırnak, Cizre, Bitlis ve Dersim’e gönderdikleri kışlık ayakkabıların çocuklara teslim edildiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan iş insanı Yılmaz Üzeyiroğlu, “Çok mutlu oldum Bu gün. Diyarbakır Van Ağrı Hakkari Mardin Siirt Muş Kars Bingöl Iğdır Ardahan Şırnak Cizre Bitlis Dersim. çocuklar’a Gönderdiğimiz Kışlık Botlar alınmış ve görüntüler geldi. Sizi seviyorum Esmer yüzlü çocuklar Yaşadığım süre bu devam edecektir” dedi.

Çeşitli illerdeki köy okullarında okuyan çocuklar da ayakkabıları aldıktan sonra Üzeyiroğlu’a teşekkür etti. Yayınlanan videolarda çocuklar, “Yılmaz Üzeyiroğlu Bey, bize gönderdiğin botları aldık,, çok teşekkür ederiz.. Teşekkür ederiz Yılmaz Amca… Yılmaz Amca çok teşekkür ederiz” diyor.

Kışlık ayakkabılar gönderilmesi dolayısıyla daha önce Rûdaw’a konuşan ünlü iş insanı Üzeyiroğlu, bu geleneği 10 yıldır devam ettirdiklerini belirterek, “Biz bunu Üzeyiroğlu AŞ olarak kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Hiç kimseden veya hiçbir taraftan destek veya dayanışma beklemeden yapıyoruz” demişti.

Yılmaz Üzeyiroğlu, “Kış geldi ve bölgemizde bir çok kentte, köylerde çocuklarımızın ayakları üşümesin istiyoruz. Hepimiz çocukluğumuzda bunları gördük veya yaşadık. Hiç bir ideoloji, siyasi görüş için değil tamamen insani amaçlarla bu çalışmamızı yapıyoruz” diye konuşmuştu.

Üzeyiroğlu, bu yardımların dağıtımını bölgedeki dostları ve tanıdıkları aracılığıyla yaptıklarını belirterek, kendilerine teşekkür etti.

Yılmaz Üzeyiroğlu kimdir?

Ağrı'nın Tutak ilçesi Reşe köyünde 1966’da dünyaya gelen Yılmaz Üzeyiroğlu, sahibi olduğu Üzeyiroğlu İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.

Üzeyiroğlu, 1985’ten beri inşaat sektöründe çalışıyor. Üzeyiroğlu İnşaat 1986 yılından beri İzmir, İstanbul ve Kuşadası’nda faaliyet gösteriyor.

Yılmaz Üzeyiroğlu ayrıca, 2018 yılında inşaat sektöründe “Türkiye’nin En İyi İş İnsanı” ödülünü aldı.

Yılmaz Üzeyiroğlu, aynı zamanda TÜSİAD üyesidir.

Yorumlar

Misafir olarak yorum yazın ya da daha etkili bir deneyim için oturum açın

Yorum yazın

Gerekli
Gerekli